Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så full av saknad efter dig


Kärleken har kallat


gräset frustar
och slits
mot sulor
våta

jag tar långa steg
och hinner inte
se mig om

be mig inte!

NU mot

det där andra
jag anar
och känner

i hals
i lungor
i mage
och ett hungrande underliv

gräset frustar
och slits
mot sulor
våta

be mig!




Fri vers av Lindansaren
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren