Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alla dem som fortfarande har sopnedkast i trapphuset


absolut gehör -
måste vara när hon duckar
innan han ens kommit innanför dörren
på väg hem från puben




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 756 gånger
Publicerad 2006-04-19 22:24



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Ha, jag känner mig träffad. Och vi bryter säkert mot någon lag.
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren