Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den fria viljan

trampar vatten
tar en kallsup
för att utstå
de äktenskapliga
bojornas
tyngd




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 649 gånger
Publicerad 2006-04-21 08:15



Bookmark and Share


  DanSan
Ja usch så kan det vara

alla dessa kallsupar

alla dessa stilla vattenpölar

som ska forseras

alla svarta dagar

äktenskapets bojor

tungt på fötterna

. . .

till sisst är man

tvungen att gå vidare

keep it up
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren