Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att rotmos förtjänar att serveras på silverfat


och långsamt vänder du åter
till mina välkända stigar
och jag välkomnar dig
för du
är du
och ditt namn står alltid skrivet
på insidan av mina ögonlock
varje gång
jag drömmer om den stora kärleken




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 752 gånger
Publicerad 2006-05-03 03:39



Bookmark and Share


    Xena
Helt enkelt underbar!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren