Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina vänner


om och när och varje gång du behöver


jag står här och ser på ditt nakna, lilla ansikte
- så fullt av ångest-markörer -

vad är det som känns så svårt
(att säga)?

du tvekar men
jag ser att du vill

du fingrar nervöst på din blusknapp

och jag ser du har det svårt
och jag ser att knappen snart lossnar

håller du också på att förlora fästet?
men vet du,
jag har all tid i världen att vänta.......

[och jag gör det]

......släpp taget, min vän
jag fångar både dig
och din knapp




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-28 07:09



Bookmark and Share


  DanSan
.


Åhh en sådan vacker och vemodig dikt . . .

bara så underbara rader . . .

tack för dem!!!



.
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren