Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bitskt angrepp på dagens hänsynslösa politikerskrå........, i diktform...


ÖVERHETENS NYRENÄSSANS !

De ljuger
de fabulerar

De förvränger sanningen
de skor sig själva

Skärvorna till folket
guldet till de besuttna

Men vem bryr sig (?)
jag och några till

Den stora massan sover
lyssnar inte
lever i sin glasbubbla
tills den en dag spricker

Men då kan det vara försent..........


----------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-08 19:55



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Japp..dags att vakna!! Bekväma tv tittare lyssna. Tack för en bra stark text
2013-03-14

  aol
kan bara hålla med dej, ruggigt sant skaldat,
2013-03-09

  poetryGirl
Jag håller helt med dig, fast från mitt synsätt! Och, som du säger, snart kan det vara försent för gamla Sverige!
2013-03-09

  Mats Henricson
Det är redan kaos i många skolor och på många sjukhusakuter !
2013-03-08

    ej medlem längre
Det blir väl kaos innan de är färdiga
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska