Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven i hjärtat

Det jag säger nu kommer svida
Så snälla försök att förstå
Jag älskar dig över allt annat
Jag vill aldrig låta dig gå

Men fortsätter vi längre nu
Finns bara en sorts slut
Vi kommer bryta varandras vingar
Råka förstöra varje väg ut

Du vet vad jag pratar om
Det är som om vi väntat på
Att nå till den här punkten
Men ändå vägrat att förstå

Så älskling hur gör man
När löftet att stanna, är det som får en att vilja gå
När kärleken själv är faktorn
Till att man inser att det inte kan vara vi två

Du har alltid varit min hjälte
Min klippa, min sol, min hamn
Du har räddat mig från så mycket
Jag är tryggast här i din famn

Men allting har en baksida
Vår relation är inte sund
För vi drar bara ner varandra
Ständigt går vi på grund

Rädslan att förlora varann
Tär hela tiden på oss båda
Sätter oss på för hårda prov
Och slutar snart med eldsvåda

Så det är för bådas skull jag går nu
Vi måste tänka på vad som är bäst
Med kniven i handen kapar jag banden
Men jag kommer ALLTID att älska dig mest




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 23:30



Bookmark and Share


  Micky
bra skrivet min vän!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts