Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet,,,




Av det som hände igår,
är det inte mycket som består,,,

Av morgondagen vi inget vet,
det är en hemlighet,

Men det mest spännande för stunden,
är att rasta hunden,
middagsmatsvalen
och melodifestivalen,,,

Meningen med livet,
är givet,,,



en annan dag,,,


© e-poeten"




Fri vers av e-poeten
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-09 10:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Melodifestivalen,
är för mig
slöseri med
dyrbar tid..
vilket dåligt
musikprogram!

2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten