Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet flyter på

Livet flyter på
åren smyger sig på
Men jag dyker
djupt

Även för en ubåt
alldeles för djupt
Mörkt vatten
ser ingenting

Ingen kan överleva här
ingen kan se här
Men där har jag fel
en fisk med lyse ler

Med rätta takterna
Kan man flytta på berg
Ingenting är omöjligt
säger han innan han simmar iväg

Vill skrika efter honom
att han är löjlig
Har man elakartat cancertumör
så kan man inte besegra döden

Men han är frisk idag
vänta till nästa dag
När hans lampa härnere släcks
då kanske hans samvete väcks








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2013-03-09 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP