Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolsvart dag

Kolsvart dag
dålig dag
All lag
är för mig ett undantag

Inget rätt
bara svart
Är min färg
som tär

Blixt och dunder
bättre att blunda
Skallen är våt
ögonen av gråt

Ingen förstår
vad som pågår
Klockan tickar
jag utåt blickar

Var är du
klockan är sju
Hämta mig nu
min kropp är slut




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-09 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP