Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag känner,vill och önskar

Kanske inte jag säger så ofta

vad jag känner

vad jag vill

vad jag önskar

kanske är det så

att jag är nöjd med det jag har

 

eller är det så att

inom mig finns en längtan

att komma loss

visa vad jag känner

visa vad jag vill

förverkliga mina drömmar

 

Är man vilsen är det svårt

så svårt att vara den man är

man backar

håller sig tillbaka

gör sig inte hörd

vill inte vara till besvär...

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-09 15:18



Bookmark and Share


  ULJO
Uppriktigt och fint skriftat
2013-03-11

  Nina.H
Så rakt och ärligt, och visst känner
man ibland så. Vackert skrivet!!
2013-03-09

    ej medlem längre
Ärligt och naket..kram
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A