Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa aldrig ordet jag ville höra!!




Jag är nog en obotlig romantiker
älskar att höra dina vackra ord
hålla om dig
känna doften av ditt hår

ja
jag vet
jag är en obotlig romantiker

Ålder och rynkor hjälper mig inte
känslan av din närhet vill inte släppa

men jag vet att slutet har kommit
sista sidan är läst

Alla spådomar jag läst
alla stjärnor jag läste fel

men jag anklagar dig inte
jag vet att du aldrig ljög
du sa aldrig ordet kärlek

du sa aldrig ordet

bara att jag var




den finaste personen du träffat i ditt liv <3




Fri vers av genni VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-09 16:25



Bookmark and Share


  anits VIP
så vackert och berörande skaldat
tänkvärda och kloka rader
2013-03-10

  Niclas Petersson VIP
Bitterljuv, vacker och bra.
Gillar.
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP