Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans morgon

Om jag fick vakna en morgon på din arm.

Och känna en underbart mjuk kyss mot mina läppar.

Höra dig viska att du älskar mig, lägga oss tätt ihop.

Låta kärlekens gnista tända våran lust och möta morgonen fyllda med kärlek.

Det skulle vara en dröm....




Fri vers av Angel of love
Läst 286 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-10 08:23



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2013-03-11

  Nina.H
Det är viktigt att hålla drömmarna vid liv!
Din dikt ger den känslan..vackert!!
2013-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker dröm...
2013-03-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så... vackert
2013-03-10

    ej medlem längre
Underbart sätt att vakna...
2013-03-10

  JanShaman
Tack Angel, det skulle vara en nåd att stilla bedja om...
2013-03-10

    ej medlem längre
Vackert!
2013-03-10

  Lars Hedlin
En mycket vacker dröm ..Känner värmen i den..bra skaldat APPLÅD!
2013-03-10

    ej medlem längre
så vacker..
2013-03-10

    ej medlem längre
Kärlek, samhörighet, trygghet...en nåd att stilla bedja om :)
2013-03-10

    ej medlem längre
Vackert skrivet om hjärtats längtan. Drömmar är till för att uppfyllas. :)
<3
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love