Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 9 mars: 120 miljoner doppade sig i Ganges


Synden har fördubblats

Synden har fördubblats
djävulen har fått hedersplats
Han skrattar och ler
över våra själviska steg

Han har fått det som han vill
människan är idag utan stil
Tänker bara på sin egen näsa
vill bara sitt bankkonto läsa

120 miljoner renade sina synder
det gläder
Men samtidigt skrämmer
att så många drömmer

Floden Ganges kanske nu
rinner ner till helvetet, eller inte ännu
Men hur kan den bära så mycket skit
Eller så var ”förlåt mig” bara en brakfis

Bara luft som kom ut, inget mer
men de inbillar sig att de är förmer
Och idag startar de nya synder
de ville bara ta bort sitt samvetshinder

Men det positiva är att de åtminstone vet
vad som finns i eldhavet
Någon av alla dess syndare
måste väl ändå blivit mjukare





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-10 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP