Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är en medkänsla

Kärlek är en medkänsla
inte en pliktkänsla
En familjekänsla
till och med en nationskänsla

En sexig kyss
en vänskaplig puss
En kram
ge någon sin famn

Trösta
hjälpa till med det svårlösta
Följa tio Guds bud
även om du inte tror på Gud

Inte mobba
inte sjuka nobba
Inte över andra sko sig
inte ursäkta sig

Hundra saker till kan sägas
men behövs det utfräsas
Vet vi inte det redan
men vi gillar oredan









Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2013-03-10 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP