Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i dina klor

Där på andra sidan finns hettan, där finns du.
I dina klor har jag fastnat totalt.

Jag njuter varje sekund, av din kärlek till mig.
Känslan av kärlek som strömmar från våra kroppar.

Glöden som aldrig slocknar, den vilar bara för att sen flamma upp!
Vi mättar vår hunger med kyssar och smek.
Våra brännmärkta kroppar tillsammans i en evighet.




Fri vers av Angel of love
Läst 314 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-10 13:23



Bookmark and Share


  Nina.H
Passionerad kärlekspoesi, som bara du kan skriva!
2013-03-10

    ej medlem längre
Het...
2013-03-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Brännande,brinnande skrivet...gillar
2013-03-10

    ej medlem längre
Oooj! Hett hett hett! Gör så att man längtar. =P <3
2013-03-10

    ej medlem längre
en brand!
2013-03-10

  Lars Hedlin
wow innerlig hetta som värmer en evighet ;)
2013-03-10

  E.Eriksson
Så het och så glödande.. Nästan så att jag kan känna det.
Så mycket känslor som kan cirkulera runt!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love