Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten smyger sig på

När natten smyger sig på
drar jag upp min ridå
Framkallar nya dikter
med uppvaknandets insikter

Jag trivs i nattens mörker
när tystnaden sjunker
Då vaknar min hjärna
jag blir en tillfällig stjärna


Tror jag är en uggla
smugglar ut kloka ord
Med uppsåt att lära
folk och kära

Hur det ser ut på botten
även om de står på toppen
Att visa lite ansvarskänsla
till dem utan trygghetskänsla

Men när dagen smyger sig på
och jag drar ner ridån
Känner jag mig bortgjord
lyssnar någon på mina ord

Känner mig vilsen
ensam och ledsen
Är det någon mening
att skriva en ny mening






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-10 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog mening med att skriva sanningen.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP