Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid nuets slut

Hör din röst
när dagen vandrar
mot djup därute

ser din natt
som sänke
mot mörka bottnar


när nuets slut
når hand
och famn

och lust blir ord
vid väntans
fiskebankar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-10 20:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar fisk-temat metaforerna.. i denna :)
2013-03-13

    ej medlem längre
Vackra ord.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP