Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lurendrejerier på lek ( tanka )

sommaren kommit!






vårsolen älskar luras-






kan ej låta bli




vårlurendrejerier:




leker julisol, på skoj




























Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-11 12:57



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hon är en äkta sol- o vårare :)

2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran