Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se är att le

Att se är att le
att det är gott att ge
Du kan aldrig vara för god
Om du tror det är du ond




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP