Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt, livet är hårt

Det är svårt
livet är hårt
Men det går
att leva som igår

Om du förstår
och förmår
Göra något åt det som pågår
minska egoismens påtår

Sverige var bra
kanske exceptionellt bra
Det fungerade bra
tills egoismen besegrade det bra

Nu vill alla ha
ha och ha
Ofantliga rikedomar
då tillåts inga sjukdomar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 14:55



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Finemangt skrivet om verkligheten idag.
2013-03-11

    ej medlem längre
Bra skrivet
2013-03-11

  Zihuatanejo
Huvudet på spiken!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP