Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag upplåter det till dem




längs ån finns en stig upptrampad

fortfarande ligger isen brun av vattnet

jag är precis i mellanrummet

ovanför trampar fötter

av levande

de doftar

aningen av vår


till blåa skyar solnedgångar röda

pärlband av flyttande fåglar

längtan till havet

jämsmed

en låt

sång

vår


när jag resignerat

faller ridån

jag är lyckligt ovetande

medan skuggan förmår

kväsa gamla röster

sjunga nya

blåa

toner


en dubbel sol

halon

det gulgula

det dimmiga omkring

som ovetandes

finns

är












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-11 09:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert och berörande
2013-03-12

    ej medlem längre
Fint om när sinnet faller och stiger, samtidigt.
2013-03-12

    lenakarin
Hoppfullt o resignerat samtidigt, tyckte mycket om;
sjunga nya
blåa
toner..
2013-03-11

    ej medlem längre
real reality.
2013-03-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP