Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prins.

Är du min prins?
Ska jag låta mina läppar möta dina fuktigt.
Du är så söt, jag kan inte motstå dig.
Tar dig i min hand och ser nått glimma till i dina ögon.
Tänk om jag kysser en groda,så är du bara det
en groda...

Jag tar chansen.
För dig mot mig, blundar och kysser dig.
Våra läppar är som magneter mot varandra.
Jag fortsätter blunda och en värme sprider sig i kroppen.
Öppnar ögonen och ser himmelriket, jag har inte längre en groda i min hand...
Jag har din hand i min och vi ler, vi är tillsammans.

Iallafall där i himmelriket...




Fri vers av Angel of love
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-11 10:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och varmt skrivet...med glimten i ögat...
2013-03-11

  E.Eriksson
Förföriskt.. så vackert och så smygande hett :)
2013-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet...prinsar och grodor finns i sagornas värld...äkta kärlek bygger man upp.
2013-03-11

  Ole Sunnerfjell
När allt förenas i kärlek bärs man på moln aldrig under moln med ständig varm sol
2013-03-11

    ej medlem längre
Klart att du ska ta chansen! :) Himmelriket kan existera på jorden också.
<3
2013-03-11

  Lars Hedlin
Härlig dröm tänk om! ;)
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love