Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt egna krig..

Under mitt skinn sliter demonerna för att komma ut!
De sliter i mina känslor, de sliter i min hälsa,de är bara mörka och onda.
De vill förstöra mitt liv de njuter av mina tårar, de får energi av att se mig ledsen.
Jag håller de inom mig och har min kamp i kroppen.

Ett krig att utkämpa själv.
Ett krig som jag inte vill att nån annan ska dras med i.
Ett krig som jag gömmer bakom min fasad.
Ett krig som alla andra... Inget lyckligt slut...
Ett krig som tröttar ut kroppen då och då, så varje dag är inte en dans på rosor.

Idag är sån dag då jag inte vill möta nån, som kan se min smärta.




Fri vers av Angel of love
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-11 11:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tack för att du delar ditt krig med mig.
Underbart talande bild.
Hoppas att du din krigare har en bättre dag idag/kram
2013-03-13

  ULJO
Fint, mycket fint
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord...
2013-03-11

    ej medlem längre
Vet hur det kan kännas. Men det kan ljusna. Hoppas det för dig.
2013-03-11

  Nina.H
Starka våndor, du beskriver berörande.
Styrka och mod skickar jag dig idag <3
2013-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starka känslor i dina ord...livet är en kamp...
2013-03-11

  Ole Sunnerfjell
Det är precis då du behöver någon som kan förstärka allt det goda, fina du har och förtränga demoner "once and for all"
2013-03-11

    ej medlem längre
Smärtfylld läsning. Även om du inte vill träffa någon som kan se din smärta är det i alla fall någon som tänker på dig. <3
Kram!
2013-03-11

  Lars Hedlin
Energi och värme skänker jAg DIG ;) KRAM
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love