Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..allt du önskar kan du få


Spegel spegel på väggen där

Ibland hittar man oväntade speglar.
Å så inser man hur man ser ut,
Hur man fungerar.
Att se på sig själv utifrån.
"Sådär är jag"
"Såhär tänker folk om mig"

Det finns en mun i magen som är reserverad till att le åt såna speglar.
Den ler.
Och jag håller alla tummar jag har att någon gång ska allting ordna sig.
Någon gång ska spegelbilden hitta ett eget troll som blir lika flamsig av honom som han blir av henne.
En Höst istället för alla somrar.

Vi förtjänar höstar och troll.




Övriga genrer av pyre
Läst 240 gånger
Publicerad 2013-03-11 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre