Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det till mitt hjärta


när jag kommer på dig att ljuga

och vara oärlig emot mig

Säg det till mitt hjärta när du säger

att du ska komma

men bara lyser med din frånvaro

Så säg det till mitt hjärta när du fyller upp det

med en massa jobbig smärta

En själslig sådan som blir till ett öppet sår som inte

riktigt vill hela sig

och som inget plåster rår på

Så hur tror du att mitt hjärta bara mår

när du beter dig så

Och kom nu inte med ditt snack om att jag ska ha

förståelse för allt det där

För i förståelse har jag redan svart bälte i karate

Fått min beskärda del, år efter år

Släppt både en och annan liten tår..

Säg det till mitt hjärta!

Ken Cassel
11/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 18:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skrivet
2013-03-12

  Rise Little One
Ojoj, någon har lovat för mycket känns det som...
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
En fin och lite vemodig text...du måste bevara ditt hjärta...för därifrån utgår livet...
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel