Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över en natt


var förvandlingen ett faktum

och ett bättre poetiskt jag trädde fram i gryningen

och tog människorna med storm..

Ken Cassel
11/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-11 23:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra att få veta
2013-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att veta...:-))
2013-03-12

  Tarantaran
Inget ont som inte
har något gott med
sig- ett bättre poetjag
lovar gott- per aspera
ad astra...:)
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel