Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt sociala engagemang gör att ALLA fördämningar brister........, ana åtminstone en satir bakom obehagligheterna....


EXTROVERT EXPLOSION !

Jag vill pissa på deras svindyra finskor
skita på deras hälar !

Jag vill hälla urin i deras postlådor
Jag vill skicka bajsbrev till deras hemadresser !

Jag vill utgjuta mitt eget blod
och hälla ut det på deras bilars vindrutor !

Jag vill tömma min soppåse i deras kavajfickor !


Inget annat har ju hjälpt
man frågar
de svarar inte

man klagar
de bryr sig inte

P O L I T I K E R N A !

FUCK `EM !!!!!!!!




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-12 09:59



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Bra exekverat! Man undrar hur djupt insikten hos människor i allmänhet är om det skriande demokratiska underskottet är idag. Det finns ju knappt någon debatt och diskussion om vilket samhälle vi VILL ha. Alla hukar och tiger av rädsla eller uppgivenhet. Vi som levde på 70-talet kan nog återminnas det levande demokratiska samtalet som fanns då. Sedan kom ultraliberalismen med sina "måsten" som läggdes på oss. Och vi hukar ännu. Skippa demokratin och inför direkt demokrati. Se på Schweiz, de folkomröstade om begränsningar på bonusar i näringslivets toppskick. Vissa menar att direkt demokrati och folkomröstningar är omständigt och opraktiskt. Att värna om demokratin är omständigt och opraktiskt! Att luta sig tillbaka och tro att allt löser sig av sig själv(?) är bekvämt, men är en björntjänst mot sig själv och en bajskorv i det vatten som vi alla simmar i.
2013-03-14

  aol
så sant skriftat, nu är vi tre,
2013-03-12

  kjell-åke bearfoot VIP
Kört hårt, du är inte ensam i kampen. Nu vet jag att vi i alla fall är minst två.
2013-03-12

    ej medlem längre
Undrar om det finns något som hjälper mot diktatorsfasoner,om det finns något annat än en jordbävning som kan skaka ner dom från sin maktposition.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska