Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka

Vad är lycka
måste man tycka
Som alla
balla

Vara super-egoist
bara tänka på sitt
Sparka på sjuka
för att sedan njuta

Låtsas vara generös
le i mjugg åt allt som förstörs
Låtsas bry sig om sin nästa
men bara tänka på sitt eget bästa

Stjäla från en vän
genom att låna och sen förtala honom
Säga att han är elak och dum
och förtjänade att bli bestulen

Att ha tre bilar
finaste skorna
Stort palats
där värsta festen kan ha plats

Snyggaste tjejen
med största brösten
att visa upp
som en trofé

Guldtänder i käften
megatjockt halsband runt halsen
Guldringar som knogjärn
och en telefon jävligt modern

Blir ni lyckliga då
om ni har det så
Jag kan inte förstå
för mig är det inte så

Det enda jag önskade mig
var en lycklig familj
Med en stadig inkomst
sen skulle jag slå på en broms

Men jag blev sjuk
och av samhället rökt
Så nu är jag levande död
och lever i samhällsnöd

Men det gör ingenting
för jag har ingenting
Och kan inget mer förlora
även om jag förvandlas till en groda














Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP