Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en glad sorgedikt; barndikt, om en liten sorg


sorgen smälter in ( tanka )


sorgen smälter in



i lyckan- fäller fem tårar,



sex- faller, blandas:



sedan känns det inom som



blott lyckan fanns kvar att räkna






Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-14 18:56



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
ja sex tårar lång bara

bör sorgen vara

sedan renas den

i smärtans kar o

endast lyckans guld

blir kvar
2013-03-14

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord är, tanken att sorgen smälter in i lyckan känns så tröstfullt. Så vill jag att det ska vara!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran