Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ställe för oss

Jag öppnar mitt hjärta

min själ

min längtan och lust

öppnar den för dig

dig som jag längtar efter

du som berör mig i mitt innersta

en längtan bort

till ett stilla ställe

som bara är för oss

där ingen kan störa

där vi får uppleva

kärlek lust och njutning

utan hämmningar

bara du och jag.....

 

Jag väntar där på dig......

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-12 20:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2013-03-13

  M M Mannheim VIP
En dikt som berör i alla sin dolda sensuelle mening. Jag hoppas att du en gång får komma till detta vattenhål där du får vila i en trygg kärleksfull famn.
2013-03-12

    ej medlem längre
Vacker !!!
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A