Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss av kärlek

Du och jag, vi står tätt emot varandra.

Vår andning är tung och ytlig, pupillerna vidgas.

Känner din hand stryka min kind och du drar mig närmare emot dig.

Vi kan inte hålla emot länge och våra läppar möts i en kyss som vi längtat efter.

Vi kan inte dölja vår åtrå längre vi struntar i människorna runt oss, nu är det bara vi.

Vårt öde var att just nu ge varandra det vi behöver

Frihet




Fri vers av Angel of love
Läst 455 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-13 04:02



Bookmark and Share


  ULJO
Vacker kärleksdikt
2013-03-16

  H.C.B
;-)
2013-03-13

  H.C.B
och våra ögon hade vi ingen chans där vi stod och såg,
skruv nyktra utan ett kom-i-håg
och våra munnar möttes på skoj i alla fall
fy satan va den känslan är ball
2013-03-13

    ej medlem längre
så vackert!!
2013-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och varmt...
2013-03-13

  Nina.H
Kärlek och frihet vackert tillsammans
2013-03-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Glödande passionerat dikt...slutordet...frihet.. helt underbart
2013-03-13

  Johan Bergstjärna VIP
Du sa till mej, bästa nya skrivvän, att du är nybörjare på att skriva...
Det märks inte alls i denna underbara kärleksdikt!
2013-03-13

  Ole Sunnerfjell
Mums att bara ge sig hän och bara se varann.
Känslostark bild och text
2013-03-13

    ej medlem längre

glödande sensualism
Kärlek och medvetenhet
2013-03-13

  E.Eriksson
Glödande passion, värme och kärlek! Så otroligt skön text att läsa ;)
2013-03-13

    ej medlem längre
Kärlek och frihet i stundens heta nu... :) Vackert skrivet. <3
2013-03-13

  Lars Hedlin
Varmt och nära...Sensuellt och härligt ;)
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love