Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hon

Jag är hon som vill tro att kärleken är sann

Jag är hon som hoppas

Jag är hon som aldrig tänker sig för

Jag är hon som söker en plats för ro

Jag är hon som vars drömmar växt sig för stor

Jag är hon som vill känna men glömt hur man gör

 

Jag är hon....




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-13 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anki.A