Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett läkande ljus

Vrider mig av smärta

som håller mig vaken

tänk om man kunde tända ett ljus

ett läkande ljus

som tog all smärta med sig i lågan

som gav mig kraft och ork att orka

 

Tänder ett ljus ett läkande ljus

för oss som lever med smärta......




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-13 13:34



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande rader
2013-03-16

    AA VIP
Även jag tänder ljus, läkande ljus.
2013-03-14

  Maiah VIP
tänder många ljus för dig och de andra...
2013-03-13

    ej medlem längre
önskar dig allt gott..
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A