Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Klagovisa över vinter som inte har vett att ge sig av!)


Vintervår

Vintervår
Vårvinter
Värmen kommer sent i år.

Vila vide,
Videung!
Än så ligger vintern tung.

Vintertrött
Vinterstött
Nu är tålamodet nött!

Vinterblom
Vill du fram?
Bida tid är ingen skam!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-13 19:41



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Fint litet rim att ta till för att jaga vintern bort!
2013-03-14

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ingen skam nej, men tålamodsprövande :-)
Kul vers med rimmen och alliterationerna.
2013-03-14

  Piann VIP
Efter en lång vinter, är längtan stor till vår.
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP