Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom var min i natt!

Du ser mig sitta grensle över din kropp.
Du ser att jag vill ha makten över dig i natt.
I natt tar vi bort allt det gulliga och fina.
I natt vill jag leva ut mina lustar, i natt vill jag känna din åtrå.
I natt vill jag leva med dig i mig, äta din lust.
Jag vill höra dig böna och be om mer.
Vi har natten på oss, natten då änglarna kommer rodna.
Kom nu, i natt är du min <3





Fri vers av Angel of love
Läst 505 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-03-13 21:54



Bookmark and Share


    Tollwut
Hjälp..
2013-03-18

    ej medlem längre
Underbart!
2013-03-18

  Ole Sunnerfjell
Vilken "Fireflame" du uttrycker så hett
2013-03-15

    Max Poisé
Trevlig läsning! :-)
2013-03-14

    ej medlem längre
Härligt hett! En kvinna som vet vad hon vill och tar det utan pardon är sååå tändande. Mycket bra skrivet. <3
2013-03-14

  Lars Hedlin
Underbart och rått "Gillas" och Applåderas
2013-03-14

    ej medlem längre
Passion och hetta! Gillar...
2013-03-13

  Piann VIP
I glöden brinner åtgången hett
2013-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Förförande...
2013-03-13

  Ninananonia VIP
Åtrå i ord..
2013-03-13

  Nina.H
Stark åtrå!! Din text brinner av begär.. :)
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love