Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna snälla skrik inte på mig

Lyssna
snälla
Skrik inte på mig
jag hör ditt gnäll

Om du är så bra
som du säger
Då är du bra
på att lyssna på vad jag säger

Eller har du upphört att vara bra
tänker du bara på ditt ego
Då kanske det är lika bra
att jag lämnar ditt ego

Jag går
min väg utan allt
Tänker på igår
när jag gav bort allt

Nu när min kropp är förbrukad
ångrar jag min ärlighet
Skulle gått på samma maskerad
spelat med samma oärlighet

Nu hatar jag mig själv
för min ständiga snällhet
Att jag inte tänkte på mig själv
är min ständiga huvudvärk

Bra människor beskrattas och förlorar
förlåt jag menar, beskattas och förlorar
Dåliga människor njuter och vinner
förlåt jag menar, skjuter och vinner

Men fan vet, att de i sin spariver
över att stjäla andras egendomar
Njuter som djävulen i helvetet i superlativer
utrotar dem som kämpar emot dem eller som inget kan ge dem

För då kan de i det oändliga hålla på
att utnyttja alla som inte förstår sig på
Utan finner sig i att vara galärslavar
till våra rika och vår stats regering




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-14 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP