Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om denna hysteri som ,egentligen, bara är en chimär.............


KARRIÄR !!!!!

Karriär !

Denna mytiska klättring mot en anonym topp
en atmosfärisk störning som alltid är närvarande


Karriär !

Att uppnå "respekt" och rikedom
i realiteten världsfrånvarande
köra över och trycka ner
ignorera och ej se mer

Bortse från humanismen
allt för kommersialismen
för den är allenarådande
allt annat blott tärande


Sälj dig själv på penningens altare
var en hänsynslös förvaltare !

Skjut bort all sympati från området
utrota empatin , in i förrådet !

Girighetens heliga Ko
bara att gno och gno
tills ditt hjärta resignerar
och kroppen kapitulerar.........................

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-14 12:28



Bookmark and Share


  poetryGirl
Jaa--fyy. Jag kan nämna en här, nämligen vår statsminister!
2013-03-14

    ej medlem längre
Bra skrivet som alltid
2013-03-14

  Fairytailgirl
Vansinnigt bra av en dagens verkliga sanning!!!
2013-03-14

  aol
en ruggigt slående sann dikt, bravo,
2013-03-14

  Suss Petersson
Slicka uppåt och sparka neråt..du fångar det perfekt..salut!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska