Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering

Har du en kompass
behöver du också en tro
på att nålen pekar mot norr

Annars har du ingen
nytta av den




Fri vers av stenhur VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-14 17:24



Bookmark and Share


  HelenaW
Hahaha.. denna var skön tycker jag.. Bravo!
2013-05-14

    ADI Nehlin
så sant..fyndig
2013-03-24

  walborg
Klurigt och genomtänkt
2013-03-16

    ej medlem längre
Klokare än vad man först tror ...
2013-03-14

  lodjuret/seglare VIP
Har man en nål kan man lägga den på ytan i ett kärl vatten, då bör endera änden peka mot norr. I norr bor tomten och det är då för väl.
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP