Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ev träffas


Till dig

Jag hörde din röst i går.

Har inte hört den förr.
Kändes som vi känts i evighet.

Äntligen sätta en röst, på någon.
det kändes skönt.

tar emot allt som sker.
Vill någon förhindra det?

kanske dags höra av sig?
Jag bjuder om det sker?

Det som förenar oss.
Det som får oss släppa loss.
Den dagen det finns bara oss!

Vill du vara allena?
Vill du vara utan konkurens?

Dags tala om och vara överens!





Fri vers av Lars Bergquist
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-14 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist