Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till vännerna på smhi


frysboxeffekt

stela fingrar
kopplar el

marssolen
värmer inte
kylan äter mig

det går långsamt
tittar på kaffetermosen

inte tid än
isen slår
mot skrovet

nyis i mitten
av mars

i halland

något som inte stämmer

nästa vecka i torekov
68 sjömil

söderut

värme




Fri vers av tom boreland
Läst 562 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-14 22:45

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
det går som vågorna upp och ner nästa vinter kan bli annorlunda,
2013-03-18

  anits VIP
Det är mycket som inte stämmer numera
minus 24 i natt, och det i mitten av mars
minns inte när det varit så
2013-03-15

  Havsbris
det är mycket som inte stämmer
nu på sistone i världen,,,

människorna värld,,, naturen klagar
och är sårad

-12 just nu och aldrig har varit med
sådant i mitt liv, kul på en sida :P
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland