Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta tårar

Det som sved i duschen var mina tårar som sköljde över mig.
Blanka tårar som sköljdes ner i det öppna såret!

Ett hjärta med sår som inte läkt!
Försökte spola bort det onda, men det var som vattnets strålar bara gjorde allt värre.

Sjönk ihop på golvet och lät tårarna rinna.
Känslorna var tvungna att spolas bort.







Fri vers av Angel of love
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-14 23:15



Bookmark and Share


  ULJO
Djupt berörande rader
2013-03-16

  Havsbris
Läste vad du skrev om att vara eller inte poet och några av dina texter!

Läs du nu:

"French poet Arthur Rimbaud summarized the "poet" by writing,

A poet makes himself a visionary through a long, boundless, and systematized disorganization of all the senses. All forms of love, of suffering, of madness; he searches himself, he exhausts within himself all poisons, and preserves their quintessences. Unspeakable torment, where he will need the greatest faith, a superhuman strength, where he becomes all men: the great invalid, the great criminal, the great accursed—and the Supreme Scientist! For he attains the unknown! Because he has cultivated his soul, already rich, more than anyone! He attains the unknown, and, if demented, he finally loses the understanding of his visions, he will at least have seen them! So what if he is destroyed in his ecstatic flight through things unheard of, unnameable: other horrible workers will come; they will begin at the horizons where the first one has fallen! """
Although that is only one opinion of many on a poet's definition

och i detta kan du ser dig så bra eller hur?
jag säger att poet är en sinnestillstånd och poetry inte är det som man läser, men det man känner när läser,,,
2013-03-15

  Ole Sunnerfjell
Dikten berör verkligen. Känner empati. Någon borde möta dina tårar och försegla dem med en kyss som vandrar till hjärtat.
2013-03-15

  Maj-Lis VIP
Berörd av dessa ord
2013-03-15

  Nina.H
Stark dikt som berör..känner din smärta.
2013-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord...vill trösta...
2013-03-15

    ej medlem längre
fin betraktelse..
2013-03-15

  Lars Hedlin
Berörs djupt..Tårarna ger sen plats för värmen och kärleken ;) kram
2013-03-15

    ej medlem längre
Sorgligt och vackert skrivet. Tårarna läker såret när de sköljer rent.
Varma tankar till dig. Kram! <3
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love