Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famntag

I min famn jag önskar jag hade dig.

Känna värmen från bara dig.

Hålla dig hårt och bara känna,

Känna du vill vara med mig.

Hårt tillsammas, tills det blir mjukt.

Det skulle bara vara underbart sjukt!

Uppleva lyckan med dig.

Vore glädjen för mig.




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-15 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist