Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan från New-Delhi

På en buss i Indien i New-Delhi eller Bombay
satt en dag en en lycklig ung och ovetande tjej
det hon inte visste var att när bussen skulle gå
hadde ett gäng idioter bestämt att hon skulle få
känna på det kalla och brutalasaste kvinnoförakt
som svaga män tar till ibland för att visa makt
äfter att dryga timmen blivit pennitrerad å slagen
gick hon ej att rädda hon hadde blivit sönderslagen i magen
innerst inne jag önskar att hennes banemän ska få
samma straff som flickan men då e det ju hatet som får rå
så sätt dom i en ensam cell på bara vatten å bröd
å låt dom sedan sitta där bortglömda till sin död




Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-15 08:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
de måste brännas levande.
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke