Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hel

Många vill hjälpa dig,
fler kommer att skyla sig.

Tala högre min älskling! jag hör inte ett ord.
Mina drömmar är begravda i spoon rivers varma jord
i landet där glaset aldrig är tomt.
Och vi aldrig nånsin saknar något som är ont.

Spelman, spelman, bänd din ters i dur och moll.
Men gå inte än, jag tror vi ska åt samma håll.




Fri vers av Ceseus
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-15 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus