Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haltande limerick


Limerick

En verskonstnär från Salvador
vars limerick saknade spår
av rytm och av takt
lär en gång ha sagt:
\"Jag jag vet men jag vill ha in så många ord i sista raden som det någonsin går.\"




Fri vers av Nicke Sjödin
Läst 1466 gånger
Publicerad 2006-02-23 21:41



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Hahaha! Riktigt klockren!
2007-04-04

  ordterroristen
haha, lite småkul faktiskt. Fyndigt att driva med Limerickar i en Limerickform (haltande, men ändå..)
2006-12-24

  Lindansaren
Haha, tummen upp!
2006-02-23

  Stig-Marcus
Nicke Sjödin??!!

Har vi ett proffs på denna sida månne?

Jäkligt kul i så fall!
2006-02-23

  Daniel_78 VIP
hahahha den var bra =)
2006-02-23

  Cris
:-)
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Sjödin