Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtans lavin

 

 

 

det hjälpte inte

 

att ana skredet

lära sig tyda tecknen

trycka  platt mot sluttningen

breda vingarna över

kalla på hjälp

andas omärkligt

 

ändå

skalades jag av

 

 

plastpåse ryckflygandes i blåst

askregn av meningslöshet

 

 

 




Fri vers av flygia
Läst 386 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-16 01:20



Bookmark and Share


  Akvamarin
Stark dikt med vackert bildspråk. Griper tag och håller fast ända till slutet.
2013-03-27

  ULJO
Starkt poetat, liksom griper tag i själens djup
2013-03-17

  Mow Dean VIP
det här ord som verkligen tar tag i mig...
2013-03-16

    ej medlem längre
smärtan och sorgen - så väl beskriven. Du skriver bra..
2013-03-16

  Tarantaran
Fast en plastpåse ryckflygandes
i blåsten, låter sig ändå ana
en viss spänning

i den töjda meningslöshetens
landskap:

rycka till litet

det kan blir ett längre flyg! :)
2013-03-16

    ej medlem längre
Känns mycket
2013-03-16

    ej medlem längre
Tufft att erfara ohyggliga ting ...
varför ondskan finns, varför finns den till vad
2013-03-16

  Nanna X
vackert och tydligt. ibland hjälper ju ingenting.
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia