Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 15 mars: David fixade upp ett hobbyplan i rymden


Goliat besegrades av David

Goliat besegrades av David
med sin enorma räckvidd
Lyckades han flyga upp i det blå
långt ovanför Goliats hårstrån

Han nådde ända upp i rymden
han insåg inte tyngden
I jordens begränsningar
han töjde på gränserna

Hans radiostyrda plan flög högt
på 33 103 meters höjd
Inte dåligt med ett hobbyplan
något att skryta med på stan

60 cm i räckvidd
108 minuter i flygtid
Ett imponerande genidrag
för ett sånt litet plan

Dessutom satte han på en videokamera
som blev hans ögon för att informera
Hur det ser ut däruppe i atmosfären
nu visar Davids lycka inga gränsvärden

Bilderna däruppifrån
var som en hög dos testosteron
Så underbart vackra
oerhört läckra

David från Hjo
Är idag en ensam ko
Lämnades oss andra
i hagen, trött på vår vanliga fauna




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2013-03-16 02:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Duktigt gjort
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP