Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna klockan

Om jag kunde få klockorna att inte ticka framåt.

Om jag bara kunde få tiden att stå still för en stund.

Då skulle jag omfamna dig,låta mina läppar väcka dig ömt om några timmar.

Smeka din kropp och välkomna dig till en underbar lördag.

Men jag kan inte stanna klockan och då är vi fast i våra andra måsten.

Men jag önskar dig ändå en underbar morgon utan varandra.




Fri vers av Angel of love
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-16 03:05



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och varm...
2013-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Varma tankar...
2013-03-16

  Lars Hedlin
Stilla ömhet i tanken värms gott ;)
2013-03-16

    ej medlem längre
Mmmm, tänk att få vakna så när tiden står still... Att få vakna av ömma kyssar... Underbart! :)
God morgon på dig med förresten! <3
2013-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, men kanske att tiden stannar framåt e.m. i en gemensam dusch! ; )
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love