Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 15 mars: Blev värvad av USA för att bekämpa kommunism eller Polttiskt spioneri eller Sanningen om Bildts försvarstal och mer finns också att läsa


Undrar om Palme också läckte

Undrar om Palme också läckte
uppgifter under täcket
Eller var det därför hans liv avbröts
för att motsatsen gjöts

Vi får aldrig veta
hur mycket vi än letar
Sanningen om Palme
men vi kan gissa på napalm

Det måste vara skillnad för USA
att ha ett parti
I Sverige
som gör som de vill eller inte vill

Nu vet vi att Bildt oavsett vad som sägs
hade ett fanatiskt tillvägagångssätt
Att älska och bevisa sin amerikanska kärlek
skickade till och med kärleksbrev, svek sin fosterlandskärlek

Men brott lönar sig
om man tar på sig rätt svid
Och den amerikanska kostymen
passade bättre än den vietnamesiska synen

Kärleksbrev till CIA över Sveriges vara
eller icke vara
Är bättre än ett sanningsmeddelande
”Satansverserna” blir helt fel

Och idag ser vi resultatet
Bildt lever och mår bra som Sveriges utrikesminister
Förlåt jag menar USAs utrikesminister
förlåt jag menar dubbelspionminister

Men nu har han hittat makt och ära
olja pengar och kära
Han mår fin fint alldeles förträffligt
och vi svenskar kysser hans stjärt flitigt

För vi tror, vi är störst bäst och vackrast
när vi är kompisar med USA är vi också starkast
Har vi hört den här sannsagan förut
jodå under nästan varje slipsknut

Palme fick spott och spe
Bildt fick slott och le
Palme blev skjuten
Bildt blev avgjuten

Och vad händer med dessa nya bevis
blir det en förtroendekris
Tror inte det
vårt samhälle är ju amerikanskt nu

Lögnernas land
har blivit kompis med
Sverige och förvandlat vårt kära land
till lögnernas land

Herr Reinfeldt sa: - Är man för sjuk för att jobba
så ska man slippa jobba
Blev det sant
eller inte sant

Borg sa att vi är rikast i Europa
hundra gånger i ett tal
Tycker de sjuka att det är sant
eller tycker de långtidsarbetslösa att det inte är sant

Bildt säger att det är ok med tankar
han delade bara med sig av sina funderingar
Wennerström du är förlåten
Bildt skickar dina släktingar några miljoner som plåster på såren








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-16 04:21



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Jag var ung när unga Amerikaner beundrade palme kallade sverige paradiset på jorden. Vi ska veta att dom som hatade palme o piskade upp detta hat var ungdomar på höger kanten ingen glömmer väl nidbilden med palme i mitten av en pricktavla.
2013-03-16

    ej medlem längre
Bra skrivet om falskheterna.
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP